Euro 95 € 1,93 Diesel € 1,74 Esso Supreme (95) 2,075
Euro 98 € 2,15 Shell Vpower (97) € 2,072 CNG € 3,599
BP Ultimate (98) 2,313
Blue One 95 € 2,109
LPG € 0,80 Total Excellium (98) 2,369

brandstof

 • Man overgiet zich met benzine

  In Den Haag heeft maandagmiddag een automobilist zichzelf overgoten met brandstof. Het voorval gebeurde bij tankstation Shell aan de Troelstrakade in Den Haag. Politie en brandweer kwamen in grote getalen naar het tankstation.

 • MB G320

  Op dit moment zijn de meest verbruikende diesels in onze database de volgende:

 • De accijnsverhoging heeft als gevolg dat de Nederlandse tankstations in de grensgebieden van België en Duitsland hun klanten verliezen aan deze buurlanden.

  Door deze verhoging mist de staatskas nu al zo'n tientallen miljoenen. Geen goed nieuws dus. Ook de werkgelegenheid in het grensgebied staat onder druk. Het enige juiste wat nu gedaan kan worden is deze beslissing van Den Haag terug te draaien.

 • Kan ik veilig E10 tanken

   

  UPDATE mei 2017

   

  E10 is een brandstof waar tot 10% Ethanol is toegevoegd. Dit verbeterd de motorprestaties en geeft een lagere CO2 uitstoot. U verwacht nu wellicht de uitspraak, "Zeker doen". Echter is de verhoogde Ethanol niet voor alle motoren geschikt. De ethanol maakt de brandstof meer 'rouw'.

  Hierdoor kan er bij verschillende modellen een zeker slijtage ontstaan op rubberen leidingen en pakkingen. Check dus of uw motor geschikt is voor brandstoffen met toegevoegde Ethanol.

  Hier een lijst met motorfietsen die geschikt zijn voor het rijden op ethanol houdende brandstoffen. Deze lijst is samengesteld door de ACEM. Binnenkort worden deze adviezen meegenomen in de Brandstofcalculator van Brandstofverbruik

 • Nieuwegein - De politie heeft in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 januari een man van 33 jaar uit Rhenen en een man van 25 jaar uit Utrecht aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof.

Back To Top