Euro 95 € 1,93 Diesel € 1,74 Esso Supreme (95) 2,075
Euro 98 € 2,15 Shell Vpower (97) € 2,072 CNG € 3,599
BP Ultimate (98) 2,313
Blue One 95 € 2,109
LPG € 0,80 Total Excellium (98) 2,369

brandstofprijzen

 • DirectLeaseBrandstofApp

  Direct Lease, uitgever van de Tankservice-app kan binnenkort in de toekomst kijken. De volgende versie kan in ieder geval één dag vooruit kijken en doet vandaag een voorspelling van de brandstofprijzen van morgen.

 • Kennisinstituut Vias institute heeft vastgesteld dat de hoge brandstofprijzen een ongekende impact heeft op het rijgedrag van de Belgische automobilist. 1 op de 3 Belgische bestuurders rijdt langzamer en wie zijn verplaatsingsgedrag nog niet heeft aangepast is van plan dit binnenkort te doen zo blijkt uit Vias enquête.

 • GeldInDeTank

  Kijk hier hoeveel jij de staat sponsort als je aftikt aan de pomp? Hoeveel krijgt de oliemaatschapij en de pomphouder. Het wordt nu allemaal duidelijk.

 • Afgelopen november nog kwamen de OPEC landen tot concrete afspraken over een vermindering van de olieproductie. En de onderhandelingen waren niet makkelijk geweest. Maar nu lijkt het er op dat ze tóch meer boven halen dan was afgesproken. Dat kwam ze vandaag duur te staan.

 • wintersport

  Ga je binnenkort op wintersport? Dan doe je er slim aan om voordat je vertrekt de reis even te plannen op basis van tankstations. Nederland heeft de hoogste brandstofprijzen van Europa. Een beetje wintersporter bespaart dan al snel 40 euro of meer op zijn reis. Zo is de benzineprijs (Euro95) in Oostenrijk en Zwitserland op dit moment rond een Euro de liter.

Back To Top