E10 € 1,510 Super 98 € 1,732
LPG € 0,649 Diesel B7 € 1,654
CNG € 1,5047 AdBlue € 0,816

CNGaankondiging

Er was een grote verbouwing nodig maar ook in Beringen is een CNG tankinstallatie geplaatst. De installatie aan de DATS24 aan de Colruyt is vanaf heden in gebruik. De verbouwing, die nodig was om deze installatie toe te voegen, heeft meer verbeteringen aan het station tot gevolg gehad.

Vanaf heden kan er aan de Koolmijnlaan 321 in Beringen CNG getankt worden. DATS24, dat onderdeel uitmaakt van de Colruyt groep, is al geruime tijd bezig zijn netwerk van CNG installaties uit te breiden. Geregeld worden er tankstations voorzien van deze, relatief nieuwe brandstof onder de slogan "CNG komt iut de kast".

 

Het tanken van CNG is voordelig. Aan de pomp is de prijs lager ten opzichte van de confensionele brandstoffen. Ook betaalt u geen BIV bij aanschaf van een CNG-wagen én moet met geen jaarlijkse verkeersbelasting betalen.

 

Dats24 OverkappingNieuwe overkapping

Het gehele station heeft een opfrisbeurt gehad. Er is een nieuwe overkapping geplaatst die het station een frisse look geeft die past binnen de lijn van DATS24 tankstations.

 

Lucht Beringen BespaarGratis Lucht

De luchtpomp die enige tijd is weggeweest is ook vervangen door een nieuwe. Deze nieuwe pomp heeft het display meer naar voren waardoor het voor de chaffeur makkelijker is tijdens het bijvullen de bandenspanning af te lezen. Terrecht vermeld DATS24 op de paal dat een juiste bandenspanning tot 2 volle tankbeurten per jaar kan besparen.

 

Netwerk van CNG stations

Op het moment is het bij DATS24 mogelijk om op meer dan 30 lokaties CNG te tanken. Ze zijn echter niet de enige aanbieder van CNG. Zo wordt er ook door de MAES groep CNG aangeboden waarmee het landelijk netwerk in snel tempo stijgt.

 

Lees ook: Wat is CNG

Lees ook: Het verschil tussen CNG en LPG

Lees ook: Bandenspanning. Hoe zit dat precies.

Lees ook: Bandenspanning voor motorbanden.

 

Pin It

Back To Top